Nieuws

Algemeen: Rabobank actie
   (17-02-2019)

Kom in actie en stem op ons SIJE  doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe en verdeelt dit jaar €110.000,- onder verenigingen en stichtingen in Enschede, Haaksbergen e.o. Klanten van de bank mogen meebeslissen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen van een gedeelte van de winst. Zo vloeit een deel van de winst terug naar het lokale verenigingsleven. Jouw stem is dus geld waard! Stemmen Van 19 maart tot en met 7 april kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Alle klanten vanaf 12 jaar ontvangen een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club. Oproep aan iedereen Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en ouder dan 12 jaar? Breng dan je stem uit op onze club. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard! Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/eh.

 

(Terug naar boven)


Algemeen: Schaats vierdaagse
   (03-02-2019)

Dit jaar is er weer de Enschedese Schaats4daagse van 19 t/m 22 februari.  Inschrijven is nog mogelijk i tot 13 februari. Voor meer informatie en inschrijving kunnen jullie terecht op s4d.skeuvel.nl. Z

 

 

Organisatie 2e Enschedese Schaats4daagse,

E-mail             s4d@skeuvel.nl

Website          s4d.skeuvel.nl 


(Terug naar boven)


Algemeen: Helmen actie
   (01-12-2018)

Beste SIJE-leden,

 

Een tijdje geleden hebben we als bestuur aangekondigd na te gaan denken over het bevorderen van de veiligheid op de ijsbaan. Inmiddels heeft het bestuur van SIJE besloten om het dragen van een schaatshelm te promoten door samen met Eelko Blankenstein van Hyro Sports (de winkel op de ijsbaan) een heuse schaatshelm-actie te organiseren.

 

Wat houdt die actie in?

 

Ten eerste gaan we voor de pupillen op de binnenbaan een voorraad clubhelmen aanschaffen die we in bruikleen geven aan de binnenbaanpupillen. We vinden dat schaatsen veilig moet, maar we willen ook de drempel tot het schaatsen graag laag houden. De binnenbaanpupillen krijgen daarom gratis een helm van de club in bruikleen. We kopen er een paar meer zodat ook proeflessers met een helm kunnen rijden. Ga je van de binnenbaan naar de buitenbaan, dan moet je wel zelf een eigen helm regelen.

 

Ten tweede kunnen alle clubleden die nog geen helm hebben een helm kopen bij Hyro Sports. Je krijgt van Hyro Sports maar liefst 20% korting en wij doen er als club nog eens € 20 per helm bij. Je mag zelf weten welke helm je uitkiest, ze zijn er in veel soorten en alle maten. Zelfs mijn maat (XL) was bij Eelko in voorraad. Op je helm komt het clublogo en het logo van Hyro Sports, Eelko drukt dat er voor je op. Je mag ook zelf weten welke kleur, maar het is natuurlijk mooi als de kleur een beetje bij de SIJE-kleuren past. Een blauwe, rode of zwarte helm staat prima bij ons clubjasje.

 

Ten derde: Er zijn natuurlijk (gelukkig!) al veel clubleden die al een helm hebben. We willen voorkomen dat die leden zich een beetje bekocht voelen. Als je bij Eelko ons clublogo op je helm laat printen krijg je daarom van de vereniging eenmalig € 20 korting op je contributie. Maak even een fotootje van de helm, mail dat naar het bestuur met het verzoekje om de korting te verlenen en het komt goed.

 

Wij zouden het fijn vinden als zoveel mogelijk leden van deze actie gebruik zouden maken. Bij het wielrennen werd het dragen van een helm pas verplicht toen er een paar hele nare ongelukken waren gebeurd. Als verstandige schaatsers moeten wij het niet zover laten komen. Iedereen aan de helm!

 

Wij hopen als bestuur dat de actie een groot succes wordt en dat iedereen voortaan met een helm gaat schaatsen.

 

Vriendelijke groet,

 

Jullie voorzitter,

(Terug naar boven)


trainingen: Training 5 december voor de jeugd vervalt
   (27-11-2018)

De training van woensdag 5 december voor de jeugd vervalt. We wensen ieder een prettige Sinterklaasavond.

 

Namens de trainers van de woensdag (Jeroen, Arno en Rob).

(Terug naar boven)


Tournooi: Het Veldwachter Hans toernooi in Deventer
   (27-11-2018)

Ook dit jaar is SIJE weer uitgenodigd om op zaterdag 24 November deel te nemen aan het grootste internationale pupillen toernooi van Nederland: het Veldwachter Hans toernooi in Deventer.
We moesten vroeg op want het eerste startschot was al om 08:00 uur 's ochtends.
Het team SIJE bestond uit: Nadine Gringhuis, Marit Lansink, Esmee Bosschers en Julian Gringhuis.
Iedereen mocht dezelfde afstanden schaatsen: de 100 meter, 300 meter, 500 meter en een massastart van 900 meter.
Ze hebben allemaal hun uiterste best gedaan. Er zijn PR's gereden, valpartijen geweest en vooral de massastart vond iedereen erg spannend.
Helaas niet in de prijzen gevallen maar wel een ervaring rijker!

 

 

 

(Terug naar boven)

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda

Nieuws

17-02-2019

Rabobank actie

Lees meer...

03-02-2019

Schaats vierdaagse

Lees meer...

01-12-2018

Helmen actie

Lees meer...

27-11-2018

Training 5 december voor de jeugd vervalt

Lees meer...

27-11-2018

Het Veldwachter Hans toernooi in Deventer

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...