Nieuws

Algemeen: 22 mei geen training
   (21-05-2021)

Beste SIJE-leden,

Was er gisteren met veel bombarie aangekondigd dat we weer allemaal konden gaan trainen, gooit de buienradar roet in het eten. De vooruitzichten voor vannacht en morgenochtend zijn dermate slecht dat de trainers hebben besloten de trainingen voor morgen integraal, voor alle groepen dus, af te gelasten. De hoeveelheid wind en regen die morgenochtend wordt verwacht is ook zodanig dat er geen alternatieve training buiten kan worden georganiseerd. Er zit weinig anders op dan morgen een beetje uitslapen, op je gemak te ontbijten, krantje erbij, gekookt eitje. Heel vervelend, dat terwijl je ook had kunnen skeeleren. Het is niet anders.

Volgende week beter, hoop ik. Wij wensen jullie een goed pinksterweekend.

 

Met vriendelijke groet,

 

Trainers en bestuur SIJE

(Terug naar boven)


Algemeen: Zomertrainingen zijn gestart
   (25-04-2021)

De zomertrainingen zijn weer begonnen!!

 

Eindelijk, eindelijk is het zover. We mogen en kunnen weer trainen met onze jeugdleden jonger dan 27 jaar.

Gelukkig hebben we behoorlijk veel leden die in deze leeftijdscategorie vallen. De wat oudere jeugdleden zeiden al: waar komen al die nieuwe kinderen ineens vandaan?? Tsja, dat krijg je als je elkaar een aantal maanden niet ziet. 

Maar leuk was het wel. Blije gezichten bij de pupillen op de binnenbaan, blije koppies bij de junioren op de buitenbaan, trainers die staan te trappelen om weer training te mogen geven en natuurlijk opgetogen ouders die hun kroost weer kunnen laten sporten (en zelf een wandeling maken).

Het was in ieder geval een mooi gezicht om een groot deel van de vereniging weer bij elkaar te zien en een fijne start van het zomerseizoen. 

Laten we hopen op meer.

En voor de jeugdleden die de smaak te pakken hebben gekregen er zijn nog meer trainingen waar je aan mee mag doen:

Droogtraining op maandagavond om 18.30u in het G.J. van Heekpark verzamelen op de parkeerplaats aan de Roessinghbleekweg 30 te Enschede.

Start2Bike op woensdagavond, hiervoor kun je je aanmelden bij Rob van Alstede (zie clubmail).

 

(Terug naar boven)

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

Nieuws

21-05-2021

22 mei geen training

Lees meer...

25-04-2021

Zomertrainingen zijn gestart

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...