Nieuws

Algemeen: Interclub Sportief Oost Nederland
   (03-03-2019)

Interclub bij sportief oost Nederland

 

Na de interclubs van DIJC, HCA en HIJC gingen de pupillen en junioren van SIJE op 16 februari naar IJscentrum de Scheg in Deventer om een interclub te schaatsen bij sportief oost Nederland.

De weergoden waren ons goed gezind. De buitentemperatuur was zo’n 12 graden en het was windstil. Met dergelijke omstandigheden zijn de kansen op persoonlijke records behoorlijk groot.

Onze schaatsers (Mirthe Floris, Teun Veldhuis, Esmee Bosschers, Hidde Kruizinga, Pien Veldhuis en Martijn de Kogel) en coach hebben goede prestaties geleverd. Bij 8 van de 12 starts waren er persoonlijke records te noteren. Prima werk dus! Qua schaatstechniek was er bij alle deelnemers ook een goede vooruitgang te zien. Tot slot moesten de mannen nog aan de slag bij het onderdeel teamsprint. De 1e rijder ging direct snel weg, de 2e rijder mocht het tempo vasthouden en de 3e rijder kon alles geven in de laatste ronde om een tijd te zetten. Tussen de wedstrijden door hadden de deelnemers het leuk met elkaar en vloog de tijd voorbij.

Tot slot nog naar de prijsuitreiking en vervolgens met een tevreden gevoel naar huis.

(Terug naar boven)


Algemeen: Rabobank actie
   (17-02-2019)

Kom in actie en stem op ons SIJE  doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe en verdeelt dit jaar €110.000,- onder verenigingen en stichtingen in Enschede, Haaksbergen e.o. Klanten van de bank mogen meebeslissen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen van een gedeelte van de winst. Zo vloeit een deel van de winst terug naar het lokale verenigingsleven. Jouw stem is dus geld waard! Stemmen Van 19 maart tot en met 7 april kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Alle klanten vanaf 12 jaar ontvangen een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club. Oproep aan iedereen Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en ouder dan 12 jaar? Breng dan je stem uit op onze club. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard! Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/eh.

 

(Terug naar boven)


Algemeen: Schaats vierdaagse
   (03-02-2019)

Dit jaar is er weer de Enschedese Schaats4daagse van 19 t/m 22 februari.  Inschrijven is nog mogelijk i tot 13 februari. Voor meer informatie en inschrijving kunnen jullie terecht op s4d.skeuvel.nl. Z

 

 

Organisatie 2e Enschedese Schaats4daagse,

E-mail             s4d@skeuvel.nl

Website          s4d.skeuvel.nl 


(Terug naar boven)

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

Nieuws

03-03-2019

Interclub Sportief Oost Nederland

Lees meer...

17-02-2019

Rabobank actie

Lees meer...

03-02-2019

Schaats vierdaagse

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...