Nieuws

Algemeen: It giet oan bij SIJE
   (29-03-2018)

It giet oan bij SIJE

Voor de één na laatste training heeft er weer een heuse elfstedentocht plaatsgevonden voor de pupillen van de binnenbaan. Er is een parcours uitgezet, inclusief "bruggetjes", "klunen" en natuurlijk de stempelposten! Dit jaar deden ook de Hengelose en Wierdense IJsclub mee en samen met deze trainers is alles klaargezet en geregeld. Alle pupillen kregen een officiële stempelkaart en konden na elke ronde een stempel ophalen.

De opkomst was hoog en er werd hard geschaatst om de elf stempels te halen. Dankzij de hulp van ouders konden de pupillen vlug hun stempel halen en weer door. Het is sommige pupillen zelfs gelukt om de elfstedentocht twee keer te doen: 22 stempels. Er is afgesloten met een gezamelijk spel en wat lekkers na de tijd.

Wij kijken terug op een leuk evenement en een goede samenwerking met de Hengelose en de Wierdense IJsclub. Voor herhaling vatbaar, maar nu eerst het zomerseizoen: waarin we ook weer genoeg leuke activiteiten hebben. Een uitje voor de jeugdleden (eind mei, begin juni), een trainersuitje, de skeelertijdrit, rutbeekrondrit en wie weet wat nog meer.

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda
BegindatumAanvangNaam
30-03-2019 
De Twentse Jeugd Elfstedentocht
13-04-201919:00BINGO Avond en prijs uitreiking CK.

Nieuws

03-03-2019

Interclub Sportief Oost Nederland

Lees meer...

17-02-2019

Rabobank actie

Lees meer...

03-02-2019

Schaats vierdaagse

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...