Nieuws

Algemeen: Helmen actie
   (01-12-2018)

Beste SIJE-leden,

 

Een tijdje geleden hebben we als bestuur aangekondigd na te gaan denken over het bevorderen van de veiligheid op de ijsbaan. Inmiddels heeft het bestuur van SIJE besloten om het dragen van een schaatshelm te promoten door samen met Eelko Blankenstein van Hyro Sports (de winkel op de ijsbaan) een heuse schaatshelm-actie te organiseren.

 

Wat houdt die actie in?

 

Ten eerste gaan we voor de pupillen op de binnenbaan een voorraad clubhelmen aanschaffen die we in bruikleen geven aan de binnenbaanpupillen. We vinden dat schaatsen veilig moet, maar we willen ook de drempel tot het schaatsen graag laag houden. De binnenbaanpupillen krijgen daarom gratis een helm van de club in bruikleen. We kopen er een paar meer zodat ook proeflessers met een helm kunnen rijden. Ga je van de binnenbaan naar de buitenbaan, dan moet je wel zelf een eigen helm regelen.

 

Ten tweede kunnen alle clubleden die nog geen helm hebben een helm kopen bij Hyro Sports. Je krijgt van Hyro Sports maar liefst 20% korting en wij doen er als club nog eens € 20 per helm bij. Je mag zelf weten welke helm je uitkiest, ze zijn er in veel soorten en alle maten. Zelfs mijn maat (XL) was bij Eelko in voorraad. Op je helm komt het clublogo en het logo van Hyro Sports, Eelko drukt dat er voor je op. Je mag ook zelf weten welke kleur, maar het is natuurlijk mooi als de kleur een beetje bij de SIJE-kleuren past. Een blauwe, rode of zwarte helm staat prima bij ons clubjasje.

 

Ten derde: Er zijn natuurlijk (gelukkig!) al veel clubleden die al een helm hebben. We willen voorkomen dat die leden zich een beetje bekocht voelen. Als je bij Eelko ons clublogo op je helm laat printen krijg je daarom van de vereniging eenmalig € 20 korting op je contributie. Maak even een fotootje van de helm, mail dat naar het bestuur met het verzoekje om de korting te verlenen en het komt goed.

 

Wij zouden het fijn vinden als zoveel mogelijk leden van deze actie gebruik zouden maken. Bij het wielrennen werd het dragen van een helm pas verplicht toen er een paar hele nare ongelukken waren gebeurd. Als verstandige schaatsers moeten wij het niet zover laten komen. Iedereen aan de helm!

 

Wij hopen als bestuur dat de actie een groot succes wordt en dat iedereen voortaan met een helm gaat schaatsen.

 

Vriendelijke groet,

 

Jullie voorzitter,

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

Nieuws

28-06-2019

Zomerstop 2019

Lees meer...

07-05-2019

zomerseizoen 2019

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...