Nieuws

Algemeen: Interclub Sportief Oost Nederland
   (03-03-2019)

Interclub bij sportief oost Nederland

 

Na de interclubs van DIJC, HCA en HIJC gingen de pupillen en junioren van SIJE op 16 februari naar IJscentrum de Scheg in Deventer om een interclub te schaatsen bij sportief oost Nederland.

De weergoden waren ons goed gezind. De buitentemperatuur was zo’n 12 graden en het was windstil. Met dergelijke omstandigheden zijn de kansen op persoonlijke records behoorlijk groot.

Onze schaatsers (Mirthe Floris, Teun Veldhuis, Esmee Bosschers, Hidde Kruizinga, Pien Veldhuis en Martijn de Kogel) en coach hebben goede prestaties geleverd. Bij 8 van de 12 starts waren er persoonlijke records te noteren. Prima werk dus! Qua schaatstechniek was er bij alle deelnemers ook een goede vooruitgang te zien. Tot slot moesten de mannen nog aan de slag bij het onderdeel teamsprint. De 1e rijder ging direct snel weg, de 2e rijder mocht het tempo vasthouden en de 3e rijder kon alles geven in de laatste ronde om een tijd te zetten. Tussen de wedstrijden door hadden de deelnemers het leuk met elkaar en vloog de tijd voorbij.

Tot slot nog naar de prijsuitreiking en vervolgens met een tevreden gevoel naar huis.

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

Nieuws

12-05-2020

Start trainingen

Lees meer...

10-03-2020

SIJE legt beslag op 4 podiumplaatsten

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...