Nieuws

trainingen: Zomerstop 2019
   (28-06-2019)

Beste SIJE-leden,

 

De zon staat hoog aan de hemel en dat geeft ons genoeg reden om alvast over de vakantie na te denken. Jullie willen natuurlijk allemaal de vakantie plannen maar natuurlijk, als het even kan, geen training overslaan. Stel je toch eens voor dat je conditioneel of technisch achterop raakt. Eigenlijk zou je dan voor jezelf een vakantie-trainingsschema moeten maken.

 

Daarom hebben wij besloten de zomerstop gelijk op te laten lopen met de zomervakantie voor de scholen. Dat betekent dat er maar liefst zes hele weken uitvallen. Volgens mijn informatie zijn wij regio Noord, en de bijbehorende zomervakantie is van 13 juli t/m 25 augustus 2019. Dat betekent dat de laatste training de droogtraining op woensdag 10 juli is. Op 26 augustus zien we graag iedereen terug bij de wielrentraining, en verderop in die week voor de droogtraining en de skeelertraining.

 

De wielrentrainingen voor de volwassenen op de maandag en de donderdag kunnen bij voldoende aanwezigheid gewoon doorgaan. De betreffende leden zitten in de wielrengroep-app en zullen van hun inspirerende voorganger Henk van der Kolk horen wanneer er wel en niet gefietst wordt.

 

Wij wensen jullie allemaal nu vast een fijne vakantie. Nog twee weekjes trainen en dan is het al zover.

 

For our non-Dutch speaking SIJE-members: The summer holiday this year has been set as from July 13th until August 25th.

Vriendelijke groet,

namens trainers en bestuur,

 

Derk Willem Ruesink

Voorzitter

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

Nieuws

12-05-2020

Start trainingen

Lees meer...

10-03-2020

SIJE legt beslag op 4 podiumplaatsten

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...