Nieuws

Algemeen: SIJE teams op podium bij de zomertriathlon
   (16-09-2019)

Op zondag 15 september was er op en rondom de skeelerbaan in Losser de zomertriathlon. De zomertriathlon (skeeleren, fietsen, lopen) is voor schaatsers een goed meetmoment om te kijken hoe ze er voor staan in aanloop naar de winter. De hele zomerperiode is er getraind op de racefiets, met de skeelers en stoute schoenen om fit het ijs op te gaan. Zo ook de leden van SIJE, dè schaatsclub van Enschede! In de categorieën jeugd, dames en heren senioren werd er door de teams van SIJE het podium behaald. Het jeugdteam ging zelfs met de overwinning aan de haal. De leden van het jeugdteam deden mee tussen de seniorenteams en konden zich goed staande houden. De jongste deelnemer aan de zomertriathlon, Hidde Kruizinga, moest net als de senioren 10 km (25 ronden) skeeleren, hierna gaf hij het estafettestokje door aan Pien Veldhuis, zij mocht zich bewijzen tijdens de tijdrit van 22 km, Martijn de Kogel mocht afsluiten met 5 km hardlopen.

Het damesteam (Jasmijn Polman, Gwen Konter en Sharon Heesink) werd tijdens het fietsen opgehouden door een verkeersongeval, hierdoor zagen zij hun eerste plaats uit het zicht verdwijnen. Bij de heren (Sebastiën Weersink , Jeroen Veldhuis en Niels de Kogel) werd net als bij de dames een tweede plaats behaald.

Onder aanmoediging van de trouwe supporters van SIJE werden de prijzen in ontvangst genomen.

Aanstaande zaterdag wordt het zomerseizoen afgesloten met de skeelertijdrit en dan mogen de leden vanaf 28 september weer het ijs op.

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

Nieuws

-- Geen vermeldingen --


Ogenblik a.u.b. ...