Nieuws

Algemeen: Jeugd SIJE actief op vele fronten
   (20-02-2020)

Jeugd SIJE actief op vele fronten

 

In de laatste weken hebben diverse leden van SIJE prachtige resultaten geboekt.

Zo was Alec Nauta op 2 februari actief op het NK voor junioren in Enschede. Hij heeft zijn 1e NK deelname kunnen bekronen met een 10e plaats in het algemeen klassement. Tijdens de kwalificatiewedstrijd in Leeuwarden wist Alec nog een 1e plek op de 1500 meter op te eisen.

Ook de dames junioren Gwen Konter en Sharon Heesink kunnen terugkijken op een goede periode: deelname aan de kwalificatiewedstrijden voor het NK en deelname aan het NK marathon waarop ze respectievelijk een 42e en 30e positie in het eindklassement behaalden. Een prima prestatie voor de 1e jaars junioren B.

Darya Leushuis wist op het gewestelijk kampioenschap (Overijssels kampioenschap) een prachtige 2e plaats te behalen. Tevens kan ze, samen met Mirthe Floris terugkijken op een 1e deelname aan het NK marathon in Hoorn. Darya rijgt de successen de laatste tijd aanéén, want met haar school heeft ze deelgenomen aan de scholenploegenachtervolging en mag ze, samen met haar team, op 25 maart starten op het NK scholenploegenachtervolging. Ook de mannen van SIJE hebben namens het Bonhoeffer College deelgenomen aan de scholenploegenachtervolging en mogen net als de dames starten op het NK.

Zie ook het nieuwsbericht van het Bonhoeffer College te Enschede: https://www.bc-enschede.nl/actueel/nieuws/2020/scholenploegachtervolging

Kortom, ze doen het goed die jeugdleden van SIJE.

 

 

 

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

Nieuws

12-05-2020

Start trainingen

Lees meer...

10-03-2020

SIJE legt beslag op 4 podiumplaatsten

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...