Nieuws

Algemeen: Schaatspaspoort pupillen binnenbaan
   (09-12-2020)

Schaatspaspoort

Aanstaande zaterdag, 12 december, zijn de eerste afnames van de schaatspaspoort-oefeningen voor pupillen op de binnenbaan gepland. Het schaatspaspoort is een essentieel element in het schaatsopleidingsplan dat de KNSB heeft vastgesteld. De oefeningen geven ons als trainers houvast om de vorderingen van kinderen te monitoren. Bovendien is het inbouwen van een toetsmoment een methode om in de trainingen ergens naar toe te werken.

Een paar aandachtspunten over het schaatspaspoort:

  • De afname is zaterdagmorgen 12 december. De afname op de binnenbaan is tijdens het reguliere blok van 8.25 tot 9.25 uur.
  • Op 13 februari is de volgende afname Deze afname is voor alle leden van de jeugdgroepen die nog niet eindniveau hebben behaald. Dit is voor de pupillen en junioren van zowel binnen- als buitenbaan.
  • Iedereen dient om op 12 december 8.00 uur aanwezig te zijn. De warming-up wordt gezamenlijk gedaan. De kinderen die op de buitenbaan trainen hebben hun reguliere training.
  • De afname is verplicht voor alle pupillen. Als er kinderen zijn die niet kunnen, graag afmelden bij de trainer.
  • Via de volgende link kun je alvast bekijken welke oefeningen je gaat doen voor het schaatspaspoort. De groep op de binnenbaan gaat niveau 3 doen. https://knsb.nl/vaardigheidstesten/vaardigheidstesten-schaatsen/
  • En neem je schaatspaspoort mee, dit paspoort wordt ingevuld door de trainers en krijg je tijdens de volgende training op zaterdag terug.
  • Heb je nog geen schaatspaspoort omdat je nog niet zo lang lid bent, dan krijg je er één van ons natuurlijk.

Wij wensen alle kinderen heel veel succes! En voor de volwassenen: Kijk maar eens goed naar de oefeningen en probeer voor jezelf maar eens uit wat lukt en wat niet. Helaas bestaat er geen schaatspaspoort voor volwassenen.

 

Tot zaterdag,

 

Met vriendelijke groet,

 

Trainers en bestuur SIJE

Loginstatus

Zoek in site:

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

Nieuws

15-02-2021

SIJE op natuurijs in Lonneker

Lees meer...

02-02-2021

IJsolatietraining #5

Lees meer...

27-01-2021

IJsolatietraining #4

Lees meer...

11-01-2021

IJsolatietraining #1

Lees meer...

09-12-2020

Schaatspaspoort pupillen binnenbaan

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...